tiistai 26. maaliskuuta 2013

Talo näkyvissä!

Olen koko kevättalven viettänyt kaiket illat netissä selaillen nukkekotiaiheisia sivuja ja miettien, mikä olisi se juuri oikea nukkekoti minulle. Onneksi meillä ei ole talonrakennusprojektia suunnitteilla, eihän siitä tulisi mitään kun homma tuntuu olevan riittävän hankalaa 1:12 -elämässäkin :-) Mutta nyt osui varsinainen onnenkantamoinen kohdalleni: sain aamulla naapuriltani tällaisen tekstiviestin: "Hei! Tarvitsetko nukkekotia? Meillä olisi haettavana samanlainen rakennus kuin L:n (kuopuksemme) huoneessa jo on. Vähän käytetty, vain äiti joskus leikkinyt sillä. Annetaan ilman irtaimistoa." Mitä luulette minun vastanneen? :-)

1:12 -versiona sama voisi mennä vaikka näin:

Viimeisimmältä Amerikan-matkalta palattuaan John istahtaa nojatuoliin lueskelemaan sanomalehtiä. Viiniä siemaillessaan hän selailee Myytävänä-palstaa lehden takasivulta, ja yhtäkkiä hänen huomionsa kiinnittyy yhteen ilmoituksista. "Mahtaisiko Julia pitää tällaisesta talosta...?" John mietiskelee ja leikkaa ilmoituksen talteen.


Myytävänä
Hyväkuntoinen, v. 18xx rakennettu kartanomallinen talo maaseudulla, idyllisessä Garden Villagen kylässä, n. 15 mailin päässä Littletownin palveluista. Taloon kuuluu villiintynyt puutarha ja huonokuntoinen hevostalli (hevosia ollut viimeksi 20 vuotta sitten).
Tästä viihtyisä koti isollekin perheelle. Remontoi mieleiseksesi!
Tervetuloa katsomaan, esittely 6.-7.4.
Yhteydenotot: herra ja rouva Adams, puhelin 44-1515-123456.

4 kommenttia:

  1. Ihana onnenkantamoinen ja ihana myynti-ilmoitus. T Anita

    VastaaPoista
  2. Siitä sitten vain tuunaamaan mieleiseksi perheen uutta kotia :) Se onkin sitten taas jo ihan oma juttunsa ;)

    VastaaPoista