sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kaaoksen keskellä

Annalla on ollut kädet täynnä Lundia Lanen asuntoa siivotessaan ja huonekaluja paikalleen asetellessaan. Kylpyhuoneen kalusteet kaikeksi onneksi tulivat ajoissa, ja tänään Anna vielä pesi kylpyammeen, jotta se olisi varmasti hohtavan puhdas kun Laura-rouva haluaa kylpyyn uuvuttavan muuttomatkan jälkeen. Hieman Annaa kyllä hermostuttaa se, että ruokapöytä tuli muuttokuormassa mutta tuolit eivät. Toivottavasti ne ehtivät perille ennen Lauran ja tyttöjen saapumista!
Viereisessä asunnossa on ollut ihmeen hiljaista. John Scottin piti viettää joulu asunnossaan, mutta Anna ei ole havainnut siellä mitään liikettä. Minkähänlainen mies tuo John oikein mahtaa olla?!? Kuulemma amerikkalainen, ja vielä naimatonkin - toivottavasti ei järjestä asunnossaan mitään amerikkalaistyylisiä meluisia juhlia! Johnin asunto näyttää  hämärässä iltavalaistuksessa kovin askeettiselta; se kaipaisi selvästikin naisen käden kosketusta! Kun John palaa työmatkaltaan, hän istahtaa nojatuoliin siemailemaan viskiä ja polttelemaan piippua. 

***** *** * *** *****

(Kaikki huoneiden matot ovat 6-vuotiaan kuopukseni tekemiä pieniä vohvelikangasliinoja, ja halusin ottaa ne käyttöön näiden väliaikaisten nukkekotiasuntojen mattoina. Ne ovat oikeastikin tosi hienoja ja ansaitsevat tulla esitellyiksi täällä blogissa!)

2 kommenttia:

  1. Tosiaankin, nyt kun katsoo lähempää, niin niitähän ne ovat! Ne ovat hienoja ja todella ansaitsevat tulla esitellyiksi!

    VastaaPoista
  2. Tosiaankin, nyt kun katsoo lähempää, niin niitähän ne ovat! Ne ovat hienoja ja todella ansaitsevat tulla esitellyiksi!

    VastaaPoista