tiistai 18. joulukuuta 2012

Kohti tuntematonta

Tänään, joulukuun 18. päivänä, lady Laura Constance Holbornin ja hänen tyttäriensä Margaretin ja Christinan elämässä on edessä askel tuntemattomaan. Laura on nuori leski, jonka mies,  lordi Paul Holborn, on kuollut tapaturmaisesti kettumetsällä. Lauralla ja tyttärillä ei ole varaa jäädä asumaan maaseutukotiinsa, vaan he joutuvat muuttamaan väliaikaiseen kaupunkiasuntoon.

Äiti ja tyttäret eivät vielä tiedä, että heidän uuden asuntonsa naapurissa asuu salaperäinen tumma amerikkalaismies, kaupparatsu John Scott, joka on päättänyt vuosien maailmallakiertelyn jälkeen asettua aloilleen. John haaveilee omenatarhasta ja suunnittelee aloittavansa siiderin tuotannon, kunhan sopiva talo ensin löytyisi... ja emäntä taloon.

Olisin halunnut lisätä tähän Dolls House Emporiumin sivuilta löytyvät kuvat uusista "perheenjäsenistäni", mutta valitettavasti sain kielteisen vastauksen tiedusteltuani asiaa sähköpostitse. Jos haluatte käydä etukäteen kurkistamassa, miltä Laura ja tytöt näyttävät, niin nettisivu löytyy täältä, nuket ovat Constance, Megan ja Kirsty. John Scott tulee Atlantin takaa, ks. Doll House Dolls -> Porcelain Doll House Dolls, kolmannen sivun viimeinen nukke. Nuken tiedoissa lukee "out of stock"; olisiko käynyt niin että onnistuin tilaamaan viimeisen nuken...? (Ainakin onnistuin maksamaan sen, joten toivottavasti Johnkin pääsee perille!).

4 kommenttia:

 1. Ihana blogin alku ja tarina kiinnostaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Luin jo teidän (Villa Rosen) tarinanne alusta loppuun, ja nyt on aika tutustua Lauraan.

   Poista
  2. Totta! Luin jo teidän (Villa Rosen) tarinanne alusta loppuun, ja nyt on aika tutustua Lauraan.

   Poista
 2. Villa Rose, eiköhän tästä saada kaikenlaisia jänniä juonenkäänteitä aikaiseksi... kunhan asukkaat ensin pääsevät asettumaan taloksi :-)

  VastaaPoista