perjantai 26. joulukuuta 2014

Yhdessäoloa


Annan ja Alanin kihlausta juhlistaakseen John ja Laura päättivät järjestää heille yllätysjuhlat melkein valmiissa pubissa. Juhlaparin tietämättä he olivat kutsuneet paikalle kaupunkilaistuttavia, mm. Julian ja Bethin, jotka olivat sopivasti ennen joulua palanneet Pariisista haistelemasta vaatesalonkien uusimpia trendejä. 


Myös Lauran isä oli saapunut paikalle ja tuonut tuliaisina rasiallisen laadukkaita sikareita, joita miehet kokoontuivat polttelemaan. Naisväki seurusteli sillä välin viinilasien äärellä ihastellen pubin sisustusta ja hymyillen Annan ja Alanin onnelle.
”John, joko olet valinnut pubille nimen?” kysäisi Alan. ”Enpä ole. Minulla on pyörinyt montakin vaihtoehtoa mielessä, mutta mikään niistä ei vaikuta ihan täydelliseltä. Ehkä voisitte auttaa minua nimen valitsemisessa?”


Niin, siinäpä teille tehtävä! Auttakaa Johnia keksimään nimi pubille! Toivomuksena on, että nimi sopisi vanhalle englantilaiselle pubille, se voisi ehkä liittyä jollain tavalla hevosiin (onhan kyseessä vanhaan hevostalliin tehty pubi) ja nimestä olisi helppoa (tai ainakin mahdollista) tehdä myös kyltti pubin oveen… eihän noita vaatimuksia kovin paljon ollutkaan J

3 kommenttia:

 1. It's not easy. But I am sure he'll find a name. A good name.

  VastaaPoista
 2. It's not easy. But I am sure he'll find a name. A good name.

  VastaaPoista
 3. The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin Aqur Printing Jakarta wish you deign to visit my website, thank you :)
  Aqur Printing Jakarta
  Jasa Cetak Murah
  Jasa Fotocopy Murah
  Cetak Buku Murah
  Cetak Buku Yasin
  Cetak Buku Umroh
  Digital Printing Murah
  Digital Printing 24 Jam

  VastaaPoista