lauantai 25. tammikuuta 2014

Kiirettä, kiirettä!


Villa Victorian remontti on edennyt jo lähes loppusuoralle. Johnin palkkaamien rakennusmiesten lisäksi paikalla on ollut myös Holborne Housen väkeä auttamassa, ja työt ovat edenneet rivakasti. Laura ja tytöt ovat viettäneet paljon aikaa talolla - tytöt saivat itse valita tapetit tulevaan huoneeseensa ja auttaa seinien maalaamisessa. Huoneesta tuli tietenkin vaaleanpunainen, onhan se molempien tyttöjen lempiväri!



Keittiökin valmistui vihdoin viimein ja Laura ja Anna pääsivät huokaisemaan helpotuksesta. Osa huoneen seinistä on tapetoitu naisten valitsemalla sinikukkaisella tapetilla. Hellan taakse ja sivulle muurari ehdotti kaakelilaattoja, ja Johnin William-veli saikin toimitettua Euroopasta erän laadukkaita vihreitä ja valkoisia laattoja Villa Victorian tarpeisiin. Johnin ehdottamat puolipaneelitkin saivat Annan hyväksynnän - ja tuovat mukavasti valoa hieman hämärään keittiöön. Annalle on hankittu uusi sänky keittiön nurkkaan. Tästä Margaret ja Christina olivat hieman nyreissään, koska he olivat Lundia Lanella tottuneet siihen, että rakas Anna nukkui heidän kanssaan samassa huoneessa. Mielipahaa lievitti kuitenkin Johnin lupaus siitä, että kunhan kaikki olisi valmista ja paikallaan, pienen Lucky-koiran ja tyttöjen Poppy-kissan pedit saisivat paikan lastenhuoneesta.


Anna hyräilee iloisena valmistautuessaan pyykkipuuhiin kauniissa keittiössä. Hän on seuraillut tyytyväisenä emäntänsä hyväntuulista puuhailua sisustusasioiden parissa. "Kunhan kevät etenee, pääsemme suunnittelemaan puutarhaa - ja silloin saattaa olla että tarvitsemme Alanin apua", Laura oli vihjaissut Annalle ja saanut tämän punastumaan hämmennyksestä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti